Zonnepanelen thuis batterijopslag?

De typische zonnebatterij gaat tussen de vijf en 15 jaar mee. Dit betekent dat u uw batterij minstens één keer moet vervangen tijdens de lange levensduur van uw zonnepanelen, die de neiging hebben om 25 tot 30 jaar vol te houden.

Zonnepanelen thuis batterijopslag?

De typische zonnebatterij gaat tussen de vijf en 15 jaar mee. Dit betekent dat u uw batterij minstens één keer moet vervangen tijdens de lange levensduur van uw zonnepanelen, die de neiging hebben om 25 tot 30 jaar vol te houden. Als u een Time-of-Use-rate of Home Charging rate hebt, kan uw batterij opladen wanneer elektriciteit goedkoper is en elektriciteit ontladen voor thuisgebruik wanneer elektriciteit uit het elektriciteitsnet van PG%26E duurder is. In combinatie met zonne-energie kan een batterij u helpen de meeste factuurbesparingen te behalen onder Net Energy Metering en de CO2-reductie-effecten van uw zonnestelsel te optimaliseren.

De voordelen van batterijen op zonne-energie gaan verder dan uw huis. De zonnebatterijservice van Brightbox stelt u in staat om meer van de schone energie die uw zonnepanelen produceren te verbruiken, zodat u minder afhankelijk bent van vuile en schadelijke fossiele brandstoffen terwijl u uw ecologische voetafdruk verkleint. Een schonere en veiligere toekomst begint vandaag, en u kunt deze helpen creëren door een slimmer energienetwerk te bouwen. Met zonnebatterijen kunt u de energie die uw zonnepanelen produceren opslaan voor later gebruik.

Het koppelen van uw zonnepanelen met zonnebatterijen om een zogenaamd 'hybride zonnestelsel' te creëren, heeft een aantal voordelen, waaronder toegang tot betrouwbare back-upstroom en onafhankelijkheid van uw nutsbedrijf. De kosten van zonnebatterijen zijn de afgelopen jaren gedaald, maar ze kosten nog steeds een aardige cent - en de meeste mensen hebben dat soort geld niet gewoon rondslingeren. Gelukkig komen zonnebatterijen in aanmerking voor het federale belastingkrediet voor zonne-energie van 26%, en sommige staten hebben zelfs extra prikkels voor zonnebatterijen om de batterijprijzen vooraf te helpen verlagen. Met eenvoudige installatie en een minimalistisch ontwerp vormt Powerwall een aanvulling op een verscheidenheid aan huisstijlen en zonnesystemen.

Als de batterij echter achteraf aan het zonnepaneelsysteem wordt toegevoegd, kan arbeid meer kosten, omdat nieuwe vergunningen moeten worden ingediend, er mogelijk meer stimuleringsformulieren nodig zijn en er kan wat extra elektrisch werk moeten worden gedaan om de batterij aan te sluiten op de bestaande zonnepanelen. Bij de meeste bestaande zonnesystemen kan energieopslag worden toegevoegd met behulp van een extra omvormer of een van de vele AC-gekoppelde batterijen die nu beschikbaar zijn. Maar hoe werken zonnebatterijen precies? En nog belangrijker, hoeveel kosten ze? Blijf lezen om erachter te komen. Lithium-ionbatterijen zijn het meest voorkomende type, maar u kunt ook horen over loodzuuraccu's, AGM-batterijen, gelbatterijen, deep cycle-batterijen en meer.

Zoals bij de meeste dingen het geval is, hebben verschillende chemie van zonnebatterijen (vaak aanzienlijk) verschillende prijspunten. Bovendien maken bedrijven zoals Solar Analytics slimme bewakingsapparaten die aan elk bestaand systeem kunnen worden toegevoegd om bewaking op afstand van zowel zonne- als energieverbruik mogelijk te maken. Net als systemen met alleen zonne-energie wordt de grootte van uw oplaadbare zonnebatterijsysteem bepaald door uw unieke energiebehoeften en -gewoonten. Waar het op neerkomt is dat om het meeste uit je zonnestelsel te halen, je meer nodig hebt dan alleen eersteklas panelen.

Batterijprijzen kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van het land en de wisselkoers, en niet alle batterijen die hier worden vermeld, zijn in elke regio beschikbaar. Het enige dat de batterij zou doen, is duizenden dollars toevoegen aan uw zonne-installatie en u gemoedsrust bieden in het geval van een stroomstoring. Hoewel u misschien niet veel wilt uitgeven bovenop de kosten van zonnepanelen, moet u er rekening mee houden dat waar u echt op zoek bent naar waarde en batterijkosten slechts één factor zijn. Vanwege de snelle verbeteringen in lithiumtechnologie, hebben moderne lithiumbatterijsystemen snel traditionele loodzuuraccu's vervangen, omdat fabrikanten slimme, modulaire systemen ontwikkelden voor verschillende energieopslagtoepassingen.

Tijdens een stroomstoring levert uw zonnestelsel uw huis geen stroom, tenzij dit is ontworpen. Dit lijkt een no-brainer, maar hoe meer batterijen er zijn geïnstalleerd, hoe hoger het opslagsysteem voor zonne-energie kost. De eenvoudige rekenmachine voor zonne-energie en batterijafmetingen kan u helpen snel en eenvoudig de optimale grootte van het zonne- en batterijsysteem voor uw huis of bedrijf te berekenen. .