Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig voor een huis van 2000 vierkante meter?

Dus een huis van 2.000 vierkante meter zou een zonnepaneel van 4.000 watt krijgen. Afhankelijk van het type paneel dat u kiest, zou een systeem van dit formaat overal zijn van 12-18 zonnepanelen.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig voor een huis van 2000 vierkante meter?

Dus een huis van 2.000 vierkante meter zou een zonnepaneel van 4.000 watt krijgen. Afhankelijk van het type paneel dat u kiest, zou een systeem van dit formaat overal zijn van 12-18 zonnepanelen. Als precedent berekent LADWP dit type gemiddelde op 2 watt voor elke vierkante voet. Dus een huis van 2.000 vierkante meter zou een zonnestraal van 4.000 watt krijgen.

Houd er rekening mee dat deze formule om het verbruik te berekenen varieert afhankelijk van wie uw elektriciteit produceert. De gemiddelde zonne-installatie vereist tussen 335 en 405 vierkante meter dakraimte. Om erachter te komen hoeveel dakruimte uw zonnestelsel nodig heeft, vermenigvuldigt u gewoon het aantal panelen dat u nodig hebt met 17,55 vierkante voet, wat het gebied is van de meeste residentiële zonnepanelen die vandaag worden verkocht. Houd er rekening mee dat deze formule om het verbruik te schatten varieert afhankelijk van wie uw elektriciteit levert.

Het gemiddelde huis van 2000 m² verbruikt ongeveer 1200 kWh elektriciteit per maand. Sommige factoren, zoals dakrichting, dakschaduw, de zonne-omvormer die u kiest en of u al dan niet een zonnebatterij opneemt, kunnen ook van invloed zijn op het aantal panelen dat u nodig hebt. Ervan uitgaande dat u ongeveer 37 kWh per dag gebruikt, heeft u ongeveer 37 zonnepanelen nodig om aan 100% van uw gemiddelde energiebehoefte te voldoen. Met zijn expertise in groene energie heeft hij mensen kunnen helpen geld te besparen en duurzamer te leven door middel van zonne-energie.

Gemiddeld, plus het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt, hangt af van verschillende andere factoren, zoals de locatie van je huis en wat voor soort zonnepanelen je kiest. De gemiddelde tijd die zonnepanelen nodig hebben om zichzelf te betalen, is voor de meeste huiseigenaren tussen 6-10 jaar. Als u beperkte dakruimte heeft, moet u mogelijk zeer efficiënte panelen of panelen met een hoger uitgangsvermogen aanschaffen, zodat u minder panelen kunt installeren terwijl u toch aan uw energiebehoeften voldoet. De belangrijkste reden is dat de hoeveelheid elektriciteit die zonnepanelen zullen opwekken sterk afhangt van de hoeveelheid zonneschijn die je in je stad krijgt.

Ervan uitgaande dat een enkel paneel 45 kWh per maand genereert en het gemiddelde Amerikaanse huis ongeveer 900 kWh per maand verbruikt, hebt u ongeveer minimaal 20 zonnepanelen nodig om al uw elektriciteitsbehoeften te dekken. Als dat huis overdag een dak op het zuiden heeft zonder enige schaduw, zou het ergens tussen de 16 en 25 premium zonnepanelen nodig hebben om zoveel elektriciteit op te wekken. U kunt op zoek gaan naar offertes van zonne-aannemers door contact op te nemen met uw plaatselijke bibliotheek of nutsbedrijf, die mogelijk lijsten heeft met bedrijven waarmee u contact kunt opnemen. Het maakt niet uit of u in Tempe, Scottsdale, Surprise, Litchfield Park, Tuscon, Ajo, Phoenix, Mesa of ergens anders in Arizona woont, Alternative Energy, LLC kan helpen bij de installatie van residentiële en commerciële zonnepanelen.

In werkelijkheid heb je waarschijnlijk meer panelen nodig dan 20 omdat het onwaarschijnlijk is dat ze elke dag consistent 6 uur zonlicht krijgen.