Hebben zonnepanelen van het huis batterijen?

De zonnebatterij is het opslaggedeelte van uw zonnepaneelsysteem voor de energie die door het paneel aan het huis wordt geleverd. In tijden dat het zonnepaneel geen elektriciteit opwekt, geeft deze batterij zijn opgeslagen energie vrij voor uw gebruik.

Hebben zonnepanelen van het huis batterijen?

De zonnebatterij is het opslaggedeelte van uw zonnepaneelsysteem voor de energie die door het paneel aan het huis wordt geleverd. In tijden dat het zonnepaneel geen elektriciteit opwekt, geeft deze batterij zijn opgeslagen energie vrij voor uw gebruik. De kosten van zonnebatterijen zijn de afgelopen jaren gedaald, maar ze kosten nog steeds een aardige cent - en de meeste mensen hebben dat soort geld niet gewoon rondslingeren. Gelukkig komen zonnebatterijen in aanmerking voor het federale belastingkrediet voor zonne-energie van 26%, en sommige staten hebben zelfs extra prikkels voor zonnebatterijen om de batterijprijzen vooraf te helpen verlagen.

Off-grid eigenschappen hebben geen toegang tot hoogspanningsleidingen, dus hebben ze een andere methode nodig om energie op te slaan. Dat betekent dat off-grid systemen een batterijbank nodig hebben om te functioneren. Batterijen zijn duur, maar zonder optie om stroom op te slaan in het net, zijn ze verplicht voor off-grid systemen. Ten eerste, als je alleen een zonnepaneelsysteem zonder batterij hebt, heb je geen stroom in geval van een storing, zelfs niet als het een zonnige dag is.

Batterijen voor thuisopslag op zonne-energie combineren meerdere ionbatterijcellen met geavanceerde elektronica die de prestaties en veiligheid van het hele zonnebatterijsysteem regelt. Maar residentiële zonne-energiesystemen in combinatie met batterijopslag, algemeen zonne-plus-opslagsystemen genoemd, leveren stroom, ongeacht het weer of het tijdstip van de dag, zonder te hoeven vertrouwen op back-upstroom van het net. Zonne-batterijen functioneren dus als oplaadbare batterijen die de kracht van de zon gebruiken als de eerste ingang die het hele proces van het creëren van een elektrische stroom op gang brengt. Als die energie niet wordt opgeslagen, vertrouwt u op het net wanneer uw zonnepanelen niet genoeg genereren voor uw behoeften.

Zonnebatterijen kunnen echter alleen gelijkstroom opslaan, dus er zijn verschillende manieren om een zonnebatterij op uw zonne-energiesysteem aan te sluiten. Begrijpen hoe een zonnebatterij werkt, is belangrijk als u erover nadenkt om energieopslag van zonnepanelen aan uw zonne-energiesysteem toe te voegen. Fabrikanten van zonnebatterijen bieden vaak garanties of garanties om uw vertrouwen op te bouwen in hoe lang deze producten zullen werken, maar hun levensduur kan sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren. De batterijen zijn ingesteld om het gebruik van uw eigen zonne-energie te maximaliseren (voor wat besparingen in gebieden met Time Of Use-snelheid) en zijn beschikbaar voor wanneer het net uitvalt.

Om te begrijpen hoe opslag werkt met zonnepanelen, is het eerst de moeite waard om snel op te frissen hoe zonnepaneelsystemen werken. Wanneer u een batterij installeert met uw zonnepaneelsysteem, kunt u uit het net of uw batterij trekken wanneer deze is opgeladen. Het toevoegen van batterijback-up voor zonnepanelen is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw zonne-energiesysteem haalt. Omdat het werkt als een grote oplaadbare batterij voor uw huis, kunt u profiteren van overtollige zonne-energie die uw zonnepanelen creëren, waardoor u meer controle hebt over wanneer en hoe u zonne-energie gebruikt.

Het installeren van een opslagoplossing voor zonnebatterijen biedt de grootste voordelen voor huiseigenaren die wonen in gebieden met frequente stroomuitval, waar geen volledige nettometing in de detailhandel wordt aangeboden, of als er batterijprikkels beschikbaar zijn in hun gebied.