Hoe lang voeden zonnebatterijen uw huis?

Op basis van bovenstaande informatie kunnen we ervan uitgaan dat het voor de meeste huishoudens mogelijk zou zijn om hun elektriciteitsverbruik te beperken tot ongeveer 5 of 6 kWh per dag. Alleen al met een thuisbatterij kunt u uw basisvoorzieningen ongeveer een dag of twee van stroom voorzien.

Hoe lang voeden zonnebatterijen uw huis?

Op basis van bovenstaande informatie kunnen we ervan uitgaan dat het voor de meeste huishoudens mogelijk zou zijn om hun elektriciteitsverbruik te beperken tot ongeveer 5 of 6 kWh per dag. Alleen al met een thuisbatterij kunt u uw basisvoorzieningen ongeveer een dag of twee van stroom voorzien. Theoretisch kan een thuisbatterij uw huis van stroom voorzien tot het einde der tijden, in combinatie met zonnepanelen. zonnepanelen voeden uw huis overdag en laden de batterij op, en de batterij voedt uw huis's nachts.

Zonder zonnepanelen varieert de duur van het vermogen afhankelijk van de grootte van uw batterij en hoeveel energie u verbruikt. Over het algemeen raden we huiseigenaren aan om hun systeem te dimensioneren om ten minste 12 uur back-upstroom te leveren. Zonne-installateur Sunrun zei dat batterijen ergens tussen de vijf en 15 jaar meegaan. Dat betekent dat er waarschijnlijk een vervanging nodig zal zijn tijdens de levensduur van 20 tot 30 jaar van een zonnestelsel.

De meeste zonnebatterijen die vandaag op de markt zijn, gaan ergens tussen de vijf en 15 jaar mee. Hoewel dat een aanzienlijke hoeveelheid tijd is, moet u ze waarschijnlijk vervangen binnen de levensduur van 25 tot 30+ jaar van uw zonnestelsel. Een manier om ervoor te zorgen dat uw batterijen langer meegaan, is door aandacht te besteden aan de aanbevolen ontladingsdiepte van de fabrikant, of DoD. DoD is het percentage van de opgeslagen energie van de batterij dat u gebruikt.

De capaciteit van uw batterij is bijvoorbeeld 13,5 kWh en u gebruikt 10 kWh van de lading. De afvoerdiepte zou 74% zijn. Over het algemeen zijn loodzuuraccu's gevoeliger voor temperaturen dan lithium-ion. Veel fabrikanten raden aan om loodzuurbatterijen rond de 40° F tot 80° F te houden.

Lithium-ionbatterijen kunnen temperaturen aan die iets lager zijn dan 0° F en zijn vaak in orde als de temperaturen hoog zijn als 140° F. Het is echter nog steeds aan te raden ze op te slaan in een meer gematigde omgeving. Zoutwaterbatterijen presteren het beste bij temperaturen boven ongeveer 23° F en lager dan 104° F, waardoor ze in dit opzicht een lichte voorsprong hebben op loodzuurbatterijen, maar zijn niet zo stevig als lithium-ionbatterijen. Door energie op te slaan in plaats van deze terug te sturen naar het net, kunnen consumenten zichzelf beschermen tegen stroomuitval, dure piekvraag, elektriciteitstarieven vermijden die door nutsbedrijven in rekening worden gebracht wanneer zonnepanelen niet produceren, en een stap dichter bij de onafhankelijkheid van het net komen.

Wanneer u het echter koppelt met een zonnepaneelsysteem, kunt u een end-to-end systeem maken voor het produceren, opslaan en voeden van uw huis. De uitval van Californië komt op een moment dat veel verkopers van residentiële zonne-energie batterijproducten naar de markt brengen of werken aan het uitbreiden van de bevestigingspercentages voor nieuwe verkopen. Wanneer u beslist of u een batterij wilt kopen voor energieopslag, is een veelgestelde vraag hoe lang een Tesla Powerwall of een andere batterij gewone huishoudelijke apparaten zoals een koelkast van stroom voorziet. Huisbatterijen worden gemaakt door verschillende bedrijven, waaronder fabrikanten gevestigd in Korea, Japan, Duitsland, Canada en Californië.

Huisbatterijen worden gebruikt om energie van uw zonnepanelen op te slaan om's nachts te gebruiken of op momenten dat het bewolkt is. Oude loodzuuraccu's voor thuis waren alleen in staat om back-upstroom en beperkte off-grid mogelijkheden te leveren. De geavanceerde lithium-ijzerfosfaatbatterij van de NV14 is ontworpen voor veiligheid en een langere levensduur dan gewone lithium-ionbatterijen. Een thuisbatterij zorgt voor energieonafhankelijkheid, door uw huis van stroom te voorzien, zelfs zonder het energienet, zoals tijdens een stroomstoring.

Zoutwaterbatterijen gaan waarschijnlijk langer mee dan loodzuuraccu's, maar gaan waarschijnlijk niet zo lang mee als een lithium-ionbatterij. Bovendien worden alle thuisbatterijen die via Swell worden gekocht, geleverd met een garantie van 10 jaar, wat veel langer is dan de garantieduur voor traditionele generatoren. Maar voor alle energie die uw zonnepanelen terugsturen naar het energienet, wordt u op dezelfde manier gecompenseerd als zonder thuisbatterij. De batterij wordt vervolgens via het hoofdpaneel aangesloten op het energienet en op de kritieke belastingen en zonnepanelen (indien aanwezig) via het paneel met kritieke belastingen.

Als u een off-grid systeem hebt dat elke nacht batterijvoeding gebruikt, gaan uw batterijen niet zo lang mee als wanneer u een netgekoppeld systeem hebt dat uw batterijen alleen gebruikt als de stroom uitvalt. Of u al dan niet een zonnepaneelsysteem naast uw batterij heeft, is ook een zeer belangrijke overweging. .