Kan ik zonnepaneel en omvormer zonder batterij gebruiken?

Een hybride omvormer voor zonne-energie kan zonder batterijen werken. Dit type systeem is aangesloten op zonnepanelen en op het elektriciteitsnet dat van beide van stroom voorziet.

Kan ik zonnepaneel en omvormer zonder batterij gebruiken?

Een hybride omvormer voor zonne-energie kan zonder batterijen werken. Dit type systeem is aangesloten op zonnepanelen en op het elektriciteitsnet dat van beide van stroom voorziet. Het gebruik van een zonnepaneel zonder een grote batterijbank en een dure omvormer is een veel voorkomende vraag als we het hebben over zonne-energie. Het simpele antwoord is ja, hoewel er bepaalde voorwaarden zijn.

Toch verbinden veel zonne-array-installaties het zonnepaneel met een omvormer zonder batterijback-upsysteem. Het combineert de voordelen van een traditionele omvormer voor zonne-energie met de flexibiliteit van een batterijomvormer in één apparaat. Dun-filmeVan deze, monokristallijne zonnepanelen staan bekend als de meest efficiënte van alle andere. Dit hangt af van waar je woont, maar in de meeste gevallen is het niet nodig om je energieleverancier te informeren dat je zonnepanelen hebt.

Naast het gebruik van LED-lampen met laag vermogen, kunnen zonnepanelen een efficiënte, goedkope en milieuvriendelijke manier bieden om woningen te verlichten. Dat is wanneer je veel stroom nodig hebt, maar wanneer de productie van zonnepanelen net momentum krijgt of afneemt. Stel dat uw zonnepaneel een back-upsysteem voor zonnebatterijen bevat en groot genoeg is om uw energieverbruik per dag volledig te dekken. Zonnepanelen creëren energie die elektriciteit wordt, maar het is een gelijkstroom (gelijkstroom) vorm van elektriciteit.

Als u geen 24-uurs stroom nodig heeft, kan een zonnesysteem met recht daglicht werken zonder de batterijen en elektronica en toch veel functionaliteit bieden. Zonnebatterijen leveren back-upelektriciteit wanneer uw zonnepaneel geen energie produceert of niet genoeg energie produceert. Lithium-ionbatterijen Hoewel ze zeker veel duurder zijn dan typen loodzuuraccu's, zijn lithium-ionbatterijen zeker de langstlevende, lichtste en meest efficiënte keuze voor zonnetoepassingen. Ze willen een zonne-energiesysteem installeren dat ruimte biedt voor toekomstige upgrades, waaronder een batterijopslagsysteem.

Straight Solar airconditioners en warmtepompen die groot genoeg zijn om een huis te verwarmen en te koelen, zijn nu beschikbaar. Hier zijn enkele instellingen waarin zonne-energie plus batterij kan helpen, en sommige waarin vasthouden aan eenvoudige zonnepanelen op het dak de juiste keuze zou kunnen zijn.