Is het de moeite waard om een batterij met zonnepanelen te kopen?

Een zonnebatterij kan u helpen geld te besparen als uw nutsbedrijf vraagkosten, gebruikstarieven heeft of geen nettometing biedt - door zonne-energie ter plaatse in een batterij op te slaan, kunt u voorkomen dat u dure elektriciteit uit het net haalt wanneer uw zonnepaneelsysteem niet genoeg stroom opwekt om aan uw behoeften (zoals. Zijn zonnepaneelbatterijen het waard? Wat betreft het leveren van betrouwbare back-upstroom om u en uw gezin veilig en comfortabel te houden in onzekere tijden, ja.

Is het de moeite waard om een batterij met zonnepanelen te kopen?

Een zonnebatterij kan u helpen geld te besparen als uw nutsbedrijf vraagkosten, gebruikstarieven heeft of geen nettometing biedt - door zonne-energie ter plaatse in een batterij op te slaan, kunt u voorkomen dat u dure elektriciteit uit het net haalt wanneer uw zonnepaneelsysteem niet genoeg stroom opwekt om aan uw behoeften (zoals. Zijn zonnepaneelbatterijen het waard? Wat betreft het leveren van betrouwbare back-upstroom om u en uw gezin veilig en comfortabel te houden in onzekere tijden, ja. Vanuit strikt financieel oogpunt, niet noodzakelijk. Hoewel de kosten van opslag van zonnebatterijen naar verwachting op jaarbasis zullen dalen, heeft het gewoon geen zin om te wachten om zonne-energie te krijgen.

Als het uw doel is om energie-onafhankelijk te zijn, moet u een back-upoplossing voor batterijen overwegen in combinatie met zonnepanelen. Forme zonne-energiesystemen in combinatie met een zonnebatterij zorgen ervoor dat uw huis veel minder elektriciteit uit het net haalt. Dit leidt ertoe dat lagere fossiele brandstoffen worden gebruikt om stroom op te wekken, waardoor minder vervuiling ontstaat. Een batterijback-up helpt u niet alleen het gebruik van op koolstof gebaseerde brandstoffen te vermijden, maar stelt u ook in staat om het potentieel van uw zonnepaneelsysteem te maximaliseren.

Met een batterijback-up verbruikt u opnieuw minder of geen elektriciteit uit het net. U kunt volledig onafhankelijk zijn van het nutsbedrijf en tegelijkertijd bescherming krijgen. Door uw schone energie op te wekken, helpt u niet alleen het milieu, maar daalt ook uw maandelijkse elektriciteitsrekening. Zonder batterij exporteert een netgebonden zonne-array voor thuis alle ongebruikte stroom rechtstreeks naar het net in realtime.

Met een batterij kan elektriciteit worden opgeladen en ontladen op manieren die de besparingen op de energierekening optimaliseren. Elk jaar komen meer dan 10 miljoen mensen naar EnergySage om meer te weten te komen over, te winkelen voor en te investeren in zonne- en thuisbatterijen. Als u onlangs een zonnepaneelsysteem wilt installeren, bent u waarschijnlijk het onderwerp zonnebatterijen tegengekomen. Er zijn hier duidelijk heel veel variabelen en sommige huizen zouden veel sneller door 10 kWh branden dan dit, anderen zullen de hele nacht energie hebben, daarom kun je wat batterijen stapelen en tot veel meer dan 10 kWh opslagruimte krijgen.

De meeste zonne-arrays voor thuis zijn geïnstalleerd met AC-gekoppelde omvormers, die vervolgens opnieuw moeten worden omgezet door een extra omvormer terug naar DC voor gebruik door de batterij. Wanneer elektriciteit's avonds het duurst is wanneer uw zonne-energiesysteem niet produceert, kunnen uw zonnepanelen met een batterijback-up de elektriciteit opslaan die het opwekt gedurende de dag wanneer elektriciteit het goedkoopst is. Maar als de invoertarieven rond de 11-16c-markering zweven, betekent dit dat u meer geld bespaart bij het exporteren van uw zonne-energie dan wanneer u hem uit uw batterij haalt. Helaas heeft alle hype in de reguliere media over batterijen ertoe geleid dat mensen de levensvatbaarheid van zonne-energie zonder batterijen in twijfel trekken - voor zover mensen wachten op 'betaalbare batterijen' voordat ze investeren in zonne-energie.

Het stimuleringsprogramma voor zonnebatterijen in Californië, SGIP genaamd, kan bijna een kwart van de kosten van een batterijinstallatie dekken. 2-3 jaar volhouden was het juiste om te doen, misschien niet zozeer vanuit prijsperspectief, maar het productaanbod nu bij veel fabrikanten zoals de Sungrow SBR of de Tesla Powerwall 2 biedt klanten echt geweldige keuzes bij het kijken naar opties voor zonnebatterijen. Het installeren van een opslagoplossing voor zonnebatterijen biedt de grootste voordelen voor huiseigenaren die in gebieden wonen met frequente stroomuitval, waar geen volledige nettometing in de detailhandel wordt aangeboden, of als er batterijprikkels beschikbaar zijn in hun gebied. Bij sommige batterijen kunt u ook een verduisteringsbeveiliging hebben, dus als er een stroomuitval is, kunt u nog steeds uw zonne- en batterij-energie gebruiken.

Voor de meeste Amerikaanse huizen is het alleen maar verstandig om voldoende zonnebatterijen te installeren om de essentie van stroom te voorzien. Het maakt niet uit waar u woont en wat uw lokale nutsvoorzieningen zijn, een zonne-plus-opslagsysteem voor thuis, gecombineerd met slim energieverbruik, kan u helpen uw gebruik van netgekoppelde stroom te minimaliseren en uw energiebesparing te maximaliseren. .