Zonnepaneel thuis batterij bank?

Een bank voor zonnebatterijen biedt meer besparingen. Hoewel de initiële investering groot kan zijn, afhankelijk van de grootte van uw huis en uw energiebehoeften.

Zonnepaneel thuis batterij bank?

Een bank voor zonnebatterijen biedt meer besparingen. Hoewel de initiële investering groot kan zijn, afhankelijk van de grootte van uw huis en uw energiebehoeften. Een zonnebank geeft u de mogelijkheid om nog meer geld te besparen dan een standaard zonnestelsel. Het enige dat de batterij zou doen, is duizenden dollars toevoegen aan uw zonne-installatie en u gemoedsrust bieden in geval van een stroomstoring.

Het installeren van een opslagoplossing voor zonnebatterijen biedt de grootste voordelen voor huiseigenaren die wonen in gebieden met frequente stroomuitval, waar geen volledige nettometing in de detailhandel wordt aangeboden, of als er batterijprikkels beschikbaar zijn in hun gebied. Wanneer zonnepanelen meer elektriciteit opwekken dan de vraag naar AC-belastingen, wordt die overtollige zonne-energie terugverkocht aan het net. In de meeste gevallen heeft het geen batterij nodig als energieopslag, omdat alle zonne-energie naar het net wordt gestuurd. Veel, maar niet alle topbedrijven op het gebied van zonne-energie, omvatten batterijopstelling met installatie van zonnepanelen.

Het hangt af van hoeveel AC-belastingen, meestal een elektrisch apparaat voor thuis en hoe lang ze worden gevoed door batterijen. De zonnebatterijservice van Brightbox stelt u in staat om meer van de schone energie die uw zonnepanelen produceren te verbruiken, zodat u minder afhankelijk bent van vuile en schadelijke fossiele brandstoffen terwijl u uw ecologische voetafdruk verkleint. Een consult met een gecertificeerd bedrijf is een geweldige manier om erachter te komen welk type batterij het beste werkt voor uw huis, hoeveel uw zonnestelsel zou kosten en hoeveel u kunt besparen door te profiteren van lokale en federale zonne-prikkels. Brightbox-opslagsystemen voor zonnebatterijen kunnen u helpen geld te besparen op energierekeningen, uw huis te beschermen tegen stroomuitval en uw CO2-voetafdruk te verkleinen door de productie van schone, hernieuwbare energie te ondersteunen.

Dus, waar komen batterijen in het spel? Een zonnebatterijbank is een opslagsysteem voor zonne-energie dat energie opslaat die door uw systeem wordt geproduceerd in plaats van deze terug te sturen naar het net, zodat u het later kunt gebruiken. We beoordelen de meest populaire lithium-ionbatterijtechnologieën, waaronder de Tesla Powerwall 2, LG RESU, PylonTech, Simpliphi, Sonnen, Powerplus Energy, plus de lithiumtitanaatbatterijen van Zenaji en Kilowatt Labs. Wanneer uw apparaat vervolgens geen energie produceert (bijvoorbeeld in het donker of op bewolkte dagen), kunt u die energiereserves in uw zonnebatterijbank aanboren. De hoeveelheid arbeid die nodig is om uw batterijsysteem te installeren, heeft ook invloed op de prijs van een zonne-batterijinstallatie voor thuis.

AC-belastingen worden rechtstreeks geleverd door zonne-energie, de overtollige zonne-energie kan worden gebruikt om batterijen op te laden of terug te verkopen aan het net. Hoewel u misschien niet veel wilt uitgeven bovenop de kosten van zonnepanelen, moet u er rekening mee houden dat u echt op zoek bent naar waarde en batterijkosten slechts één factor zijn.