Wat is het voordeel van het hebben van een batterij voor zonnepanelen?

Zonnebatterijen zorgen ervoor dat u meer onafhankelijk bent van het net. Door een zonnebatterij te installeren, kan uw huis bijna volledig werken op de schone zonne-energie die u produceert, in plaats van vuile energie die het nutsbedrijf mogelijk heeft geproduceerd met fossiele brandstoffen.

Wat is het voordeel van het hebben van een batterij voor zonnepanelen?

Zonnebatterijen zorgen ervoor dat u meer onafhankelijk bent van het net. Door een zonnebatterij te installeren, kan uw huis bijna volledig werken op de schone zonne-energie die u produceert, in plaats van vuile energie die het nutsbedrijf mogelijk heeft geproduceerd met fossiele brandstoffen. Uw 10-stappengids voor het kiezen van een zonnebedrijf in Salinas, CA. Door de mogelijkheid om energie op te slaan, bent u minder afhankelijk van het net voor extra vermogen.

Als u op een plek woont die vaak bruinend wordt of een rottende energie-infrastructuur heeft, kunnen zonnebatterijen u helpen isoleren van de gevolgen van slecht netbeheer. Je gaat naar meer zelfvoorziening en hebt meer controle over je energiebestemming. Dit is geweldig voor mensen die van de grid willen komen. Batterijen zoals de LG Chem Resu - deze batterijen hebben dit type hybride omvormer nodig om de DC-koppelingsopstelling te bereiken.

Let op: deze producten zijn beperkt tot eenfasige eigenschappen. Verdere speciale conversieapparaten zijn vereist als deze batterijinstelling vereist is voor een driefasige eigenschap. De meeste, zo niet alle nutsbedrijven vertrouwen tot op zekere hoogte op fossiele brandstof om elektriciteit te produceren. Dit betekent dat de CO2-uitstoot voor de netstroom die u gebruikt, varieert afhankelijk van de energiemix van het nutsbedrijf dat werkt in de staat waarin u woont.

Sommige staten hebben hogere CO2-emissiefactoren op het net dan andere. Het hebben van een zonne-PV-systeem met een energieopslagsysteem zal uw CO2-voetafdruk aanzienlijk verminderen. Gebruik de EPA-koolstofemissiecalculator van de Australische overheid om de CO2-uitstoot van uw netstroom te bepalen. Het elektriciteitsnet is de afgelopen 100 jaar niet veel veranderd, maar dat gaat allemaal veranderen.

Momenteel is het net oud en verouderd en is het niet geschikt voor de digitale economie van vandaag. Het slimme netwerk zorgt voor een bidirectionele informatiestroom tussen het nutsbedrijf en zijn klanten. Het wordt het raster van de toekomst, efficiënter, heeft zelfherstellende eigenschappen, biedt een bidirectionele gegevensstroom realtime en omvat geautomatiseerde en interactieve technologieën die de fysieke werking van elektrische apparaten optimaliseren. Morgan Stanley heeft voorspeld dat voor het einde van het decennium meer dan een miljoen batterijsystemen op het net zullen worden aangesloten.

Er is iets aan off-grid gaan dat een gevoel van inspiratie en vrijheid geeft. Niet vertrouwen op uw lokale nutsbedrijf om stroom te leveren, maar 100% van uw eigen schone elektriciteit opwekken. In het verleden zou men een grote batterijbank nodig hebben om voldoende sap te leveren om uw huis van stroom te voorzien voor als de zon niet schijnt. Tegenwoordig heb je met lithium-ionbatterijtechnologie echter niet langer een hele ruimte nodig voor batterijen.

Je hebt echter een behoorlijk groot zonne-PV-systeem nodig om al je elektrische belastingen te dekken plus een beetje extra om het batterijsysteem op te laden. U moet ook rekening houden met een bepaald aantal dagen autonomie voor wanneer de weersomstandigheden slecht zijn, zodat u uw zonne-energie niet kunt maximaliseren. Volledig off-grid gaan betekent ook dat u niet langer hoeft te worden blootgesteld aan steeds hogere elektriciteitskosten. Sluit je aan bij meer dan 20.000 huiseigenaren die de overstap hebben gemaakt met Instyle Solar, of de meer dan 1000 positieve recensenten die meer dan tevreden zijn geweest met hun zonne-installatie.

Opslag op zonne-energie geeft u gemoedsrust. Als de elektriciteit uitvalt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u al het voedsel in uw koelkast, vriezer of hemel verliest, verbied de wijn- of bierkoelkast. Je kunt nog steeds op je computer werken. Je kunt de airconditioner niet gebruiken, maar je kunt de ventilator wel gebruiken.

Je kunt je grote scherm niet bekijken, maar je kunt de kleine schermen van het gezin opladen. Better Tomorrow Solar biedt betaalbare zonnepaneelinstallatie en opslagoplossingen voor zonnebatterijen in Atlanta, GA %26 Charlotte, NC. Als je erover nadenkt om zonnepanelen te kopen, heb je misschien nagedacht of het de moeite waard is om tegelijkertijd in een zonnebatterij te investeren. Het beste van alles is misschien dat de batterijprijzen het afgelopen decennium met ongeveer 85% zijn gedaald, waardoor batterijen als onderdeel van een zonne-installatie een aantrekkelijk financieel voorstel zijn.

Wolken en schaduw kunnen ook de output van zonnepanelen verminderen, waardoor uw huis van het net moet putten als het te veel elektriciteit verbruikt. Tegenwoordig kan het installeren van een back-up van een zonnestelsel voor thuis een lange weg helpen om u geld te besparen en de energiezekerheid van uw huis te garanderen. Deze batterijsystemen zullen een ingewikkeld onderdeel vormen van het slimme netwerk, waardoor consumenten van elektriciteit niet alleen energie kunnen importeren, maar ook hun eigen schone energie kunnen verkopen, opwekken en distribueren in het net vanuit hun zonne-PV- en energieopslagsysteem. Dit type zonnebatterij is uniek omdat het wisselstroom van de zonne-omvormer accepteert en deze opslaat in de batterijcomponent.

Meestal bevatten duurdere batterijen langere of betere garantievoorwaarden, en die garantie kan voorkomen dat u onderweg problemen oplost naarmate uw batterij ouder wordt. Als het slecht weer is of de zonnepanelen niet actief stroom produceren, put het systeem van uw huis uit de stroom die is opgeslagen in de batterijen. Bovendien hebben sommige staten zoals Californië kortingen specifiek voor batterijen voor zonnepanelen die de kosten om ze te verwerven aanzienlijk kunnen verlagen, door middel van prikkels zoals het Self-Generation Incentive Program (SGIP). Zonnebatterijen kunnen overtollige energie opslaan als gelijkstroom die wordt geproduceerd door uw zonnepanelen, of ze kunnen AC-elektriciteit opslaan die al door uw omvormer is omgezet.

Daarom is het de moeite waard om te berekenen wat uw rendement op investering zou zijn als u zou moeten investeren in een zonne-batterijsysteem. .