Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig om off-grid te draaien?

Een gemiddeld Amerikaans huis zou 60 ea, 100 W-panelen of 20 ea, 300 W-panelen nodig hebben om hun huidige gebruik te vervangen. Echter, geen off-grid huis is gemiddeld, en er is veel om rekening mee te houden bij het dimensioneren van uw off-grid zonnestelsel.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig om off-grid te draaien?

Een gemiddeld Amerikaans huis zou 60 ea, 100 W-panelen of 20 ea, 300 W-panelen nodig hebben om hun huidige gebruik te vervangen. Echter, geen off-grid huis is gemiddeld, en er is veel om rekening mee te houden bij het dimensioneren van uw off-grid zonnestelsel. De gemiddelde off-grid woning heeft meestal ongeveer 7 kW (of 7000 watt) aan vermogen nodig om volledig te vertrouwen op zijn eigen energieproductie. Het aantal zonnepanelen hangt af van de hoeveelheid stroom die u gebruikt, het gemiddelde dagelijkse zonlicht en hun grootte.

Een klein huis of hut die 1.500 kWh gebruikt en gemiddeld 4 uur vol zonlicht per dag ontvangt, heeft twee panelen van 300 W nodig. Een groot huis, in hetzelfde gebied, dat 9000 kWh nodig heeft, zou tien panelen van 300 W nodig hebben. Elk paneel genereert jaarlijks ongeveer 900 kWh per jaar. Gemiddeld verbruikt een huis jaarlijks 11.000kWh vermogen, wat betekent dat je ongeveer 13 panelen nodig hebt om je huis 100% van stroom te voorzien.

In staten als Arizona en New Mexico, waarvan bekend is dat ze meer zonlicht produceren dan staten in het noordoosten, zullen huiseigenaren waarschijnlijk minder zonnepanelen nodig hebben. Ik hoop dat je nu het hele proces begrijpt achter het beslissen over het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt om off-grid te gaan. Volgens een studie uitgevoerd door het National Renewable Energy Laboratory gaan zonnepanelen 80% langer mee dan hun garantie. Laten we voor de eenvoud zeggen dat u besluit om zonnepanelen van 300 watt te installeren en dat uw zonnepanelen 6 uur zonlicht per dag ontvangen.

Als u op zoek bent naar een aangewezen zonneverwarmingssysteem, een systeem waarbij zonnepanelen vloeistof of lucht verwarmen en deze omzetten in centrale verwarming voor een huis, hebt u ook een ervaren HVAC-installateur nodig die uw bestaande centrale verwarmingssysteem kan omzetten in een zonneverwarming. Wanneer de panelen elektriciteit produceren terwijl ze in de directe zon staan, slaat het overtollige vermogen op in de accubanken. Het aantal zonnepanelen dat u nodig hebt om een off-grid zonnestelsel te laten werken, hangt af van uw stroomverbruik, klimaat en batterijbank. Het wattage van een paneel is het vermogen; de hoeveelheid vermogen die een paneel genereert onder perfecte omstandigheden.

De prijzen van polykristallijne zonnepanelen zijn betaalbaarder, maar u zult een beetje compromissen sluiten op het gebied van effici├źntie en prestaties. Over het algemeen wordt geadviseerd om een omvormer te gebruiken die ongeveer even groot is als het vermogen van de zonnepanelen in watt, of iets hoger. Vanwege verliezen van PV-systemen van ongeveer 23%, moet het aantal benodigde zonnepanelen worden vermenigvuldigd met 1,44 bij het dimensioneren van zonnepanelen. De uitvinding van draagbare zonnepanelen is een revolutionaire ontwikkeling geweest in de zonne-energie-industrie, die avonturiers, backpackers en t biedt.

Om precies te berekenen hoeveel panelen uw huis nodig heeft, moet u enkele beslissingen nemen over het systeem dat u gaat gebruiken. Neem contact op met een professioneel zonnebedrijf en ontvang een offerte om uw zonnestelsel voor uw huis te laten installeren. Als uw energiebehoefte zo was als het hierboven genoemde gemiddelde (7 Kw) en u 200 watt zonnepanelen zou gebruiken, dan zou u min of meer 35 panelen nodig hebben om uw huis off-grid te brengen. Uw typische zonnepanelen worden geleverd met een garantie die 25 jaar meegaat, dus u zult gegarandeerd vrij lang van de vruchten plukken.