Zonnepanelen batterij voor thuis?

Powerwall is een thuisbatterij die is ontworpen om energie uit zonne-energie of het net op te slaan, zodat u hem op elk gewenst moment kunt gebruiken's nachts of tijdens een storing. De kosten van zonnebatterijen zijn de afgelopen jaren gedaald, maar ze kosten nog steeds een aardige cent - en de meeste mensen hebben dat soort geld niet gewoon rondslingeren.

Zonnepanelen batterij voor thuis?

Powerwall is een thuisbatterij die is ontworpen om energie uit zonne-energie of het net op te slaan, zodat u hem op elk gewenst moment kunt gebruiken's nachts of tijdens een storing. De kosten van zonnebatterijen zijn de afgelopen jaren gedaald, maar ze kosten nog steeds een aardige cent - en de meeste mensen hebben dat soort geld niet gewoon rondslingeren. Gelukkig komen zonnebatterijen in aanmerking voor het federale belastingkrediet voor zonne-energie van 26%, en sommige staten hebben zelfs extra prikkels voor zonnebatterijen om de batterijprijzen vooraf te helpen verlagen. Dus, waar komen batterijen in het spel? Een zonnebatterijbank is een opslagsysteem voor zonne-energie dat energie opslaat die door uw systeem wordt geproduceerd in plaats van deze terug te sturen naar het net, zodat u het later kunt gebruiken.

Wanneer uw apparaat vervolgens geen energie produceert (bijvoorbeeld in het donker of op bewolkte dagen), kunt u die energiereserves in uw zonnebatterijbank aanboren. Zonder batterij exporteert een netgebonden zonne-array voor thuis alle ongebruikte stroom rechtstreeks naar het net in realtime. Met een batterij kan elektriciteit worden opgeladen en ontladen op manieren die de besparingen op de energierekening optimaliseren. Voor een schijnbaar oneindige stroomvoorziening, overweeg dan een zonnepaneelsysteem om aan te sluiten op uw energieopslagsysteem.

Uw batterijback-upsysteem wordt opgeladen met behulp van zonne-energie, zodat u regelmatig zonne-energie van uw zonnebatterijen krijgt. Kijk, zonnepanelen produceren midden op de dag de meeste elektriciteit, wat toevallig ook het moment is waarop je huis de minste hoeveelheid elektriciteit verbruikt. Voor veel mensen zijn de kosten van een batterijsysteem gewoon te hoog, maar dit betekent niet dat je niet kunt profiteren van zonne-energie op het dak. Door uw batterij te koppelen aan zonne-energie kunt u overdag opladen, zolang er voldoende zonneschijn is om de back-upstroom van uw huis met mogelijk meerdere dagen te verlengen.

De meeste zonnepaneelsystemen voor thuis zijn aangesloten op lokale elektriciteitsnetsystemen, wat betekent dat overtollige energie die door uw zonne-energiesysteem wordt geproduceerd, wordt teruggevoerd naar het net. Dit betekent dat u uw batterij minstens één keer moet vervangen tijdens de lange levensduur van uw zonnepanelen, die meestal 25 tot 30 jaar meegaan. Als u maar een paar energiezuinige items wilt gebruiken, uw mobiele apparaten wilt opladen of een lamp wilt aansluiten, is een draagbare batterij met een zonnelader mogelijk beter afgestemd op uw budget. Dat betekent dat de gelijkstroom die door uw panelen wordt geproduceerd, in uw huis wordt ingevoerd en de batterij rechtstreeks oplaadt.

Het voordeel is dat de prijs van zonnebatterijtechnologie blijft dalen, zo erg zelfs dat op een dag in de nabije toekomst zonnebatterijen standaard zullen worden geleverd bij alle zonne-energiesystemen. Brightbox is een holistische opslagservice voor zonnebatterijen die u schone, veilige, betrouwbare back-upstroom biedt om betere controle te hebben over het energieverbruik en de kosten van uw huis. En alle zonneopslagbatterijen worden geleverd met apps die u laten zien welke circuits worden gebruikt, zodat u stroomafname kunt vinden en elimineren die u mogelijk over het hoofd hebt gezien. De meeste batterijen voor zonnepanelen garanderen ofwel een bepaald aantal cycli of een bepaald aantal jaren.

Het kiezen van de beste zonnebatterij is niet eenvoudig vanwege de grote verscheidenheid aan beschikbare batterijtypen, elk met verschillende kenmerken en toepassingen. Omdat een batterij niet uw hele huis van stroom kan voorzien, moet u mogelijk een subpaneel installeren zodat alleen de belangrijkste dingen in uw huis worden ondersteund door de batterij tijdens een stroomstoring. De hoeveelheid arbeid die nodig is om uw batterijsysteem te installeren, heeft ook invloed op de prijs van een zonne-batterijinstallatie voor thuis. Hoewel u misschien niet veel wilt uitgeven bovenop de kosten van zonnepanelen, moet u er rekening mee houden dat u echt op zoek bent naar waarde en batterijkosten slechts één factor zijn.