Hoeveel kost het om een batterij toe te voegen aan een bestaand zonnestelsel?

Voor een paar uur back-upstroom wanneer u die nodig hebt, moet u een grotere batterij overwegen voor uw hybride zonnestelsel. Zonnebatterijen slaan de extra zonne-energie op die uw panelen produceren die u niet meteen gebruikt, zodat u er later uit kunt putten.

Hoeveel kost het om een batterij toe te voegen aan een bestaand zonnestelsel?

Voor een paar uur back-upstroom wanneer u die nodig hebt, moet u een grotere batterij overwegen voor uw hybride zonnestelsel. Zonnebatterijen slaan de extra zonne-energie op die uw panelen produceren die u niet meteen gebruikt, zodat u er later uit kunt putten. De kosten voor het installeren van een zonnebatterij kunnen ook variëren, afhankelijk van welke prikkels voor zonnebatterijen in uw regio beschikbaar zijn. De belangrijkste aantrekkingskracht is het opslaan en beheren van energie die door uw panelen wordt geproduceerd, zodat u kunt opladen met zonne-energie tijdens een langdurige stroomuitval.

Het installeren van een opslagoplossing voor zonnebatterijen biedt de grootste voordelen voor huiseigenaren die wonen in gebieden met frequente stroomuitval, waar geen volledige nettometing in de detailhandel wordt aangeboden, of als er batterijprikkels beschikbaar zijn in hun gebied. Het koppelen van uw zonnepanelen met zonnebatterijen om een zogenaamd 'hybride zonnestelsel' te creëren, heeft een aantal voordelen, waaronder toegang tot betrouwbare back-upstroom en onafhankelijkheid van uw nutsbedrijf. Wanneer zonnepanelen echter worden gekoppeld aan een thuisbatterij, gaat die overtollige elektriciteit in de batterij in plaats van naar het net te gaan. We beoordelen de meest populaire lithium-ionbatterijtechnologieën, waaronder de Tesla Powerwall 2, LG RESU, PylonTech, Simpliphi, Sonnen, Powerplus Energy, plus de lithiumtitanaatbatterijen van Zenaji en Kilowatt Labs.

Met dit in gedachten is het over het algemeen kosteneffectiever om zonne-energie op het dak te installeren en overdag efficiënte apparaten te gebruiken of warm water te verwarmen in plaats van overtollige energie op te slaan in een batterij. Als een van de nieuwste batterijchemicaliën op de markt zijn lithium-ijzerfosfaatbatterijen bestand tegen hogere temperaturen dan lithium-ionbatterijen en hebben ze ook een langere houdbaarheid. Zonnebatterijen zijn essentieel voor elk hybride zonnestelsel, maar het vinden van de juiste kan in eerste instantie ontmoedigend lijken. Van het aansluiten van de zonnebatterij op het zonnepaneel tot het combineren van meerdere zonnebatterijen, dit kan drastisch variëren van huiseigenaar tot huiseigenaar.

Wanneer u uw installatieprogramma voor zonne-energie plus opslag vindt via het online vergelijkingsplatform voor offertes van EnergySage, betaalt u minder voor zonne-energie en opslag. Met het vooruitzicht van geplande black-outs die opdoemen, hebben zonne-eigenaren aangedrongen op het toevoegen van batterijback-up aan hun systemen om de lichten aan te houden tijdens stroomuitval. Energie van uw zonnepanelen gaat via een omvormer voor zonne-energie, waar deze wordt omgezet in bruikbare elektriciteit.