Hoe lang gaat een 10kw zonnebatterij mee?

Twee populaire systemen op de markt hebben bijvoorbeeld een capaciteit van 10 kilowattuur (kWh) en 13, 5 kWh. Met de gemiddelde thuistekening 750 tot 1.000 W vermogen per uur tijdens een black-out, gaat de 10 kWh-batterij 10 tot 12 uur mee en gaat de 13, 5 kWh-batterij 13, 5 tot 16, 8 uur mee.

Hoe lang gaat een 10kw zonnebatterij mee?

Twee populaire systemen op de markt hebben bijvoorbeeld een capaciteit van 10 kilowattuur (kWh) en 13, 5 kWh. Met de gemiddelde thuistekening 750 tot 1.000 W vermogen per uur tijdens een black-out, gaat de 10 kWh-batterij 10 tot 12 uur mee en gaat de 13, 5 kWh-batterij 13, 5 tot 16, 8 uur mee. Zonne-accu's voor thuis gaan ergens tussen de 5 en 15 jaar mee. Als u vandaag besluit om een zonnebatterij te installeren, is het vrijwel zeker dat u in de toekomst een vervanging nodig heeft die overeenkomt met de levensduur van 20 tot 30 jaar van uw zonne-energiesysteem, 3.De uitval van Californië komt op een moment dat veel residentiële zonne-verkopers batterijproducten naar de markt brengen of werken om uit te breiden bevestigingspercentages voor nieuwe verkopen.

Als u een zonnebatterij krijgt voor beveiliging bij een black-out, is het belangrijk om te weten dat niet alle batterijen met deze functie worden geleverd. Huisbatterijen worden gebruikt om energie van uw zonnepanelen op te slaan om's nachts te gebruiken of op momenten dat het weer bewolkt is. Nissan, de maker van het uiterst succesvolle elektrische voertuig, Leaf, betreedt de markt voor residentiële zonne-energie en thuisbatterijen. Of je nu een zonnepaneelsysteem bij je thuis hebt of niet, een thuisbatterij kan worden gebruikt om elektriciteit op te slaan en af te leveren aan je huishoudelijke apparaten en apparaten.

John Berger, CEO bij residentieel zonne- en opslagbedrijf Sunnova, vertelde Greentech Media dat het bedrijf een toestroom van de vraag naar opslag heeft gezien van bestaande klanten die hun systemen willen updaten, evenals nieuwe klanten die vanaf het begin om batterijen vragen. Vorig jaar koos hij ervoor om zonne-energie en opslag aan zijn huis toe te voegen, eerst een reeks Panasonic-panelen te kopen en een paar maanden later een Tesla Powerwall toe te voegen. Wanneer het net uitvalt en uw zonnestelsel is losgekoppeld, wordt uw subpaneel ingeschakeld en kunt u opgeslagen zonne-energie uit uw batterijen halen om alleen uw kritieke belastingen van stroom te voorzien. Van de drie typen zijn lithium-ionbatterijen (ook bekend als li-ionbatterijen) de meest voorkomende bronnen van energieopslag voor een zonnestelsel thuis.

Loodzuuraccu's worden al tientallen jaren gebruikt in off-grid energiesystemen, en hoewel ze een van de goedkoopste opties op de markt zijn, hebben loodzuuraccu's een kortere levensduur en een lagere ontladingsdiepte (DoD) in vergelijking met lithium-ionbatterijen. Als het gaat om energieopslagsystemen voor thuis, zijn lithium-ionbatterijen de gouden standaard omdat ze lichter, compacter zijn en een langere levensduur en hogere DoD hebben dan loodzuuraccu's. Omdat batterijen niet genoeg vermogen hebben om in één keer een back-up van uw hele huis te maken, bevatten de meeste opslaginstallaties een kritisch laadpaneel, een secundair elektrisch paneel met minder circuits die tijdens een storing door een batterij kunnen worden gevoed. Niet alleen dat, maar de hogere vraag heeft de kosten van lithium-ionbatterijen met 85% verlaagd, waardoor zonne-energie wordt ondersteund door zonne-opslag veel haalbaarder.

Volgens recente gegevens tonen 7 van de 10 shoppers van zonnepanelen interesse in het toevoegen van een batterij aan hun zonnestelsels.