Is het de moeite waard om batterijen aan zonnepanelen toe te voegen?

Een zonnebatterij kan u helpen geld te besparen als uw nutsbedrijf vraagkosten, gebruikstarieven heeft of geen nettometing biedt - door zonne-energie ter plaatse in een batterij op te slaan, kunt u voorkomen dat u dure elektriciteit uit het net haalt wanneer uw zonnepaneelsysteem niet genoeg stroom opwekt om aan uw behoeften (zoals. Zonder batterij exporteert een netgebonden zonne-array voor thuis alle ongebruikte stroom rechtstreeks naar het net in realtime.

Is het de moeite waard om batterijen aan zonnepanelen toe te voegen?

Een zonnebatterij kan u helpen geld te besparen als uw nutsbedrijf vraagkosten, gebruikstarieven heeft of geen nettometing biedt - door zonne-energie ter plaatse in een batterij op te slaan, kunt u voorkomen dat u dure elektriciteit uit het net haalt wanneer uw zonnepaneelsysteem niet genoeg stroom opwekt om aan uw behoeften (zoals. Zonder batterij exporteert een netgebonden zonne-array voor thuis alle ongebruikte stroom rechtstreeks naar het net in realtime. Met een batterij kan elektriciteit worden opgeladen en ontladen op manieren die de besparingen op de energierekening optimaliseren. Als het uw doel is om energie-onafhankelijk te zijn, moet u een back-upoplossing voor batterijen overwegen in combinatie met zonnepanelen.

Forme zonne-energiesystemen in combinatie met een zonnebatterij zorgen ervoor dat uw huis veel minder elektriciteit uit het net haalt. Dit leidt ertoe dat lagere fossiele brandstoffen worden gebruikt om stroom op te wekken, waardoor minder vervuiling ontstaat. Een batterijback-up helpt u niet alleen het gebruik van op koolstof gebaseerde brandstoffen te vermijden, maar stelt u ook in staat om het potentieel van uw zonnepaneelsysteem te maximaliseren. Met een batterijback-up verbruikt u opnieuw minder of geen elektriciteit van het net.

U kunt volledig onafhankelijk zijn van het nutsbedrijf en tegelijkertijd bescherming krijgen. Door uw schone energie op te wekken, helpt u niet alleen het milieu, maar daalt ook uw maandelijkse elektriciteitsrekening. Voor de meeste Amerikaanse huizen is het alleen maar verstandig om voldoende zonnebatterijen te installeren om de essentiële zaken van stroom te voorzien. Het zal je misschien verbazen om dit van mij te horen, als iemand die een bedrijf bezit dat meer geld verdient als meer mensen accu's+zonne-energie kopen.

Echter - in de praktijk stijgen hoe meer energieprijzen stijgen, hoe meer zonnevoeding in tarieven (wat u wordt betaald voor het exporteren van overtollige zonneopwekking naar het net). Zonnebatterijen kosten meer dan een standaard dieselgenerator, maar ze kunnen back-upstroom leveren zonder broeikasgasemissies te produceren. Elektrische auto's en batterijopslag voor woningen gebruiken dezelfde technologieën - dus zelfs als niemand woonbatterijen kocht, zullen de enorme omvang en het potentieel van de markt voor elektrische voertuigen batterijfabrikanten de komende decennia het hoofd boven water houden. Als u eigenaar bent van uw systeem, kunt u profiteren van verschillende prikkels, zoals het federale belastingkrediet, waarmee u een deel van de winkelkosten van uw zonnebatterij kunt terugvorderen.

Als het erop aankomt, is de waarde van zonnepaneelbatterijen iets dat alleen op individueel niveau kan worden gemeten. Het voordeel is dat de prijs van zonnebatterijtechnologie blijft dalen, zo erg zelfs dat op een dag in de nabije toekomst zonnebatterijen standaard zullen worden geleverd bij alle zonne-energiesystemen. Wanneer u een batterijback-up toevoegt aan uw zonnepanelen, kan uw huis leeglopen van de zonne-energie die u hebt opgeslagen in het geval van een stroomstoring. Als de batterij tegelijkertijd met de zonnepanelen wordt geïnstalleerd, kunnen de arbeidskosten iets lager zijn omdat alle elektrische werkzaamheden en vergunningen in verband met zowel het zonnestelsel als het batterijsysteem in één keer worden voltooid.

Als je zonnepanelen voor je huis installeert, zie je hoeveel energie je zonnepanelen op een bepaald moment produceren. Uw zonne-installateur moet u kunnen helpen bepalen wat de absolute behoeften zijn en vervolgens een batterijsysteem ontwerpen dat aan uw vereisten kan voldoen. Het toevoegen van een back-upoplossing voor batterijen is een slimme investering voor huiseigenaren die het meeste uit hun zonnepanelen willen halen. Het installeren van een opslagsysteem voor zonnebatterijen kan een geweldige manier zijn om de meeste waarde uit uw zonnepanelen te halen.

Zonnebatterijen zijn ook geweldig als uw belangrijkste redenen om zonne-energie te gaan milieu zijn, omdat het de hoeveelheid hernieuwbare energie die uw huis gebruikt, maximaliseert.