Waarom heb je batterijen nodig voor zonnepanelen?

Wanneer uw huis niet alle energie nodig heeft die door uw zonnepanelen wordt geproduceerd, wordt de overtollige energie opgeslagen in de batterij. Wanneer de zonnepanelen niet genoeg energie opwekken om aan de stroombehoeften van het gebouw te voldoen, ontlaadt de batterij reservestroom om het verschil goed te maken.

Waarom heb je batterijen nodig voor zonnepanelen?

Wanneer uw huis niet alle energie nodig heeft die door uw zonnepanelen wordt geproduceerd, wordt de overtollige energie opgeslagen in de batterij. Wanneer de zonnepanelen niet genoeg energie opwekken om aan de stroombehoeften van het gebouw te voldoen, ontlaadt de batterij reservestroom om het verschil goed te maken. Off-grid eigenschappen hebben geen toegang tot hoogspanningsleidingen, dus hebben ze een andere methode nodig om energie op te slaan. Dat betekent dat off-grid systemen een batterijbank nodig hebben om te functioneren.

Batterijen zijn duur, maar zonder optie om stroom op te slaan in het net, zijn ze verplicht voor off-grid systemen. Een eenvoudig op het net aangesloten zonnestelsel heeft geen batterijen nodig om te functioneren. Zonnebatterijen kunnen ook werken om elektriciteit op te slaan die van het net is gekocht. U vraagt zich misschien af waarom u dit moet doen, maar het kan in de toekomst nuttig zijn wanneer gebruikstarieven breder beschikbaar worden in het VK.

Hier proberen energieleveranciers hun gebruikers aan te moedigen om tijdens daluren meer elektriciteit te gebruiken dan piekuren tegen een lagere prijs. Uw zonnebatterij kan in dit geval elektriciteit van daluren opslaan om tijdens piekuren te gebruiken. Hoewel u nog steeds op het net bent aangesloten, kunt u „off-grid” bedienen, aangezien het koppelen van zonne-energie plus opslag een klein energie-eiland bij u thuis zal creëren. Dat is wanneer je veel stroom nodig hebt, maar wanneer de productie van zonnepanelen net momentum krijgt of afneemt.

Gelukkig zullen de kosten van batterijsystemen voor thuis ook dalen naarmate er meer elektrische voertuigen in gebruik worden genomen en sommige autoproductiebedrijven, zoals Nissan, gebruikte autobatterijen recyclen in thuissystemen. In de meeste gevallen, in het geval van een stroomstoring, zullen een tot twee zonnebatterijen voldoende opgeslagen energie bevatten om aan uw energiebehoeften te voldoen en back-upstroom te leveren aan een paar belangrijke circuits. Elk jaar komen er meer dan 10 miljoen mensen naar EnergySage om meer te weten te komen over, te winkelen voor en te investeren in zonne- en thuisbatterijen. Zonnebatterijen zijn ook geweldig als uw belangrijkste redenen om zonne-energie te gaan milieu zijn, omdat het de hoeveelheid hernieuwbare energie die uw huis gebruikt, maximaliseert.

Een zonnebatterij kan u helpen geld te besparen als uw nutsbedrijf vraagkosten, gebruikstarieven heeft of geen nettometing biedt - door zonne-energie ter plaatse in een batterij op te slaan, kunt u voorkomen dat u dure elektriciteit uit het net haalt wanneer uw zonnepaneelsysteem niet genoeg stroom opwekt om aan uw behoeften (zoals's nachts). Zonnebatterijen zijn een handige aanvulling op de opstelling van een zonnepaneel, waardoor u de elektriciteit die uw huis opwekt, kunt opslaan en beter kunt gebruiken. Dit komt omdat uw zonnepaneelsysteem wordt uitgeschakeld in het geval van een stroomstoring, zodat het geen elektriciteit naar transmissielijnen stuurt terwijl nutsbedrijven proberen ze te repareren, wat een veiligheidsrisico zou vormen. B) De batterijomvormer kan de frequentie van de 230 VAC voldoende verschuiven om de zonne-omvormer indien nodig uit te schakelen.

In het zonnige San Diego is er een hete startup die een intrigerende nieuwe back-uptechnologie voor zonnebatterijen ontwikkelt. Dit betekent dat u uw huis van stroom kunt voorzien van alle schone, hernieuwbare zonne-energie die uw zonnepanelen produceren, ongeacht het tijdstip van de dag. Het installeren van een opslagsysteem voor zonnebatterijen kan een geweldige manier zijn om de meeste waarde uit uw zonnepanelen te halen. Zonnebatterijen worden vaak een thuisbatterij genoemd, een middel om overdag geproduceerde elektriciteit op te slaan, zodat deze op een ander tijdstip kan worden gebruikt.

Uniek is dat het u de besparingen op zonne-energie en batterijen afzonderlijk laat zien voor totale transparantie (alle andere zonnecalculators die ik heb gezien, slaan de besparingen op zonne-energie en batterijen samen). Wanneer zonnepanelen echter worden gekoppeld aan een thuisbatterij, gaat die overtollige elektriciteit in de batterij in plaats van naar het net te gaan.